Kaip išarchyvuoti IG nuotrauką: žingsnis po žingsnio vadovas

Sukurti 12 rugsėjo, 2024
žmogus rūsyje

„Instagram“ siūlo funkciją, leidžiančią vartotojams archyvuoti įrašus, iš esmės paslėpti juos nuo jūsų profilio jų neištrinant. Tai puikus įrankis sklaidos kanalui tvarkyti, bet kas atsitiks, kai norite grąžinti šias nuotraukas? Šiame straipsnyje aptarsime, kaip žingsnis po žingsnio išarchyvuoti IG nuotrauką ir atkurti ją savo profilyje. Nesvarbu, ar naudojate naujausią „Instagram“ programą „iOS“, ar „Android“, procesas yra panašus ir nesudėtingas. Pradėkime, kaip atkurti mėgstamiausius archyvuotus įrašus.

Kas yra „Instagram“ archyvo funkcija?

„Instagram“ archyvo funkcija leidžia paslėpti įrašus iš viešo sklaidos kanalo neištrinant jų visam laikui. Tai naudinga, jei norite laikinai pašalinti nuotraukas dėl estetinių priežasčių arba atnaujinti savo profilį neprarasdami turinio. Jūsų suarchyvuotos nuotraukos saugomos tik jums prieinamoje privačioje erdvėje ir jas bet kada galima išarchyvuoti. Norint efektyviai valdyti savo profilį, būtina suprasti šią funkciją.

Kaip išarchyvuoti „Instagram“ nuotrauką: žingsnis po žingsnio

Štai kaip galite išarchyvuoti Instagram nuotrauką:

  • Atidarykite „Instagram“ programą ir eikite į savo profilį.
  • Bakstelėkite tris eilutes (meniu) viršutiniame dešiniajame ekrano kampe.
  • Pasirinkite „Archyvuoti“.
  • Skiltyje Archyvas viršutiniame išskleidžiamajame meniu bakstelėkite „Įrašų archyvas“.
  • Slinkite per savo archyvuotus įrašus, suraskite nuotrauką, kurią norite išarchyvuoti, ir bakstelėkite ją.
  • Kai nuotrauka bus atidaryta, bakstelėkite tris taškus viršutiniame dešiniajame kampe ir pasirinkite „Rodyti profilyje“. Jūsų suarchyvuota nuotrauka dabar bus atkurta viešajame sklaidos kanale.

Kodėl galbūt norėsite archyvuoti arba išarchyvuoti nuotrauką

Yra įvairių priežasčių, kodėl galite pasirinkti archyvuoti arba išarchyvuoti nuotrauką. Archyvavimas padeda išlaikyti švarų, kuruojamą profilį, leidžiantį laikinai pašalinti pasenusius ar mažiau svarbius įrašus. Kita vertus, nuotraukų išarchyvavimas gali sugrąžinti prisiminimus, vėl sudominti auditoriją arba suteikti matomumo naujai aktualiam turiniui. Tai lankstus būdas valdyti savo „Instagram“ buvimą neištrinant vertingo turinio.

Įprastų išarchyvavimo problemų sprendimas

Kartais gali kilti problemų bandant išarchyvuoti nuotrauką. Jei atlikus nurodytus veiksmus nuotrauka nerodoma jūsų profilyje, įsitikinkite, kad jūsų Instagram programa yra atnaujinta. Taip pat galite pabandyti atsijungti ir vėl prisijungti, kad atnaujintumėte programą. Be to, jei įrašas buvo archyvuojamas ilgą laiką, „Instagram“ algoritmas gali uždelsti jo pasirodymą. Retais atvejais problema gali išspręsti išvalius programos talpyklą arba iš naujo įdiegus programą.

Išvada

Galimybė archyvuoti ir išarchyvuoti Instagram nuotraukas leidžia geriau valdyti savo profilio išvaizdą. Nesvarbu, ar norite laikinai paslėpti nuotraukas, ar jas sugrąžinti, žinant, kaip išarchyvuoti IG nuotraukas, galėsite geriau valdyti turinį neprarandant nieko visam laikui. Kitą kartą archyvuodami įrašą atminkite, kad tereikia kelių palietimų, kad jis vėl būtų rodomas jūsų sklaidos kanale.

Asmuo rūsyje

Deja, „Instagram“ šiuo metu nepalaiko masinio išarchyvavimo. Atlikdami tuos pačius veiksmus turėsite rankiniu būdu išarchyvuoti kiekvieną nuotrauką po vieną.

Ne, išarchyvavus nuotrauką ji bus atkurta jūsų profilyje, bet ji nebus rodoma kaip naujas įrašas jūsų sekėjų sklaidos kanaluose. Jis tiesiog vėl pasirodo pradinėje padėtyje jūsų tinklelyje, atsižvelgiant į pradinio paskelbimo datą.

Taip, tą pačią nuotrauką galite archyvuoti ir išarchyvuoti tiek kartų, kiek norite. Procesas išlieka toks pat, ir jūs galite toliau tvarkyti nuotraukas pagal savo pageidavimus.