Kaip sužinoti, kas jūsų nebesekė „Instagram“: nuoseklus vadovas

Sukurti 10 rugsėjo, 2024
instagram nebestebėti

„Instagram“ tapo viena populiariausių socialinės žiniasklaidos platformų, kurioje kasdien bendrauja milijonai vartotojų. Įprasta sulaukti arba prarasti sekėjų, tačiau sekti, kas jūsų nebesekė, gali būti sudėtinga, nes platformoje tam nėra integruotos funkcijos. Tiems, kuriems įdomu sužinoti, kada ir kas nusprendžia jų nebestebėti, yra būdų, kaip atskleisti šią informaciją rankiniu būdu arba naudojant trečiųjų šalių programas. Nesvarbu, ar esate atsitiktinis vartotojas, ar prekės ženklas, stebintis jūsų įsitraukimą, štai kaip efektyviai stebėti, kas jūsų nebesekė „Instagram“.

Patikrinkite savo sekėjų sąrašą rankiniu būdu

Paprasčiausias ir aiškiausias būdas sužinoti, kas jūsų nebesekė, yra rankiniu būdu patikrinti savo sekėjų sąrašą. Štai kaip tai galite padaryti:

1 veiksmas : atidarykite „Instagram“ programą ir eikite į savo profilį.
2 veiksmas : bakstelėkite savo sekėjų skaičių.
3 veiksmas : Paieškos juostoje įveskite asmens, kurį įtariate, kad jūsų nebesekė, vartotojo vardą.
4 veiksmas : jei jų vardo nėra jūsų sekėjų sąraše, jie jūsų nebestebėjo.

Naudokite „Instagram“ pranešimus

„Instagram“ vietiniai pranešimai gali suteikti jums įžvalgų, kai kas nors jus seka, bet nepraneša, kai kas nors jūsų nebestebės. Štai kaip naudoti pranešimus galimiems nesekėjams sekti:

1 veiksmas : įjunkite „Instagram“ pranešimus, kad sužinotumėte, kas jus seka.
2 veiksmas : užsirašykite mintyse arba raštu apie naujausius pasekėjus.
3 veiksmas : jei pastebėjote, kad sekėjų skaičius sumažėjo, bet neprisimenate, kad pats nieko nebestebėjote, patikrinkite, ar jūsų sąraše vis dar yra naujausių sekėjų.

Trečiųjų šalių programos, skirtos sekti nesekėjus

Yra trečiųjų šalių programų, skirtų padėti jums sekti, kas jūsų nebestebėjo „Instagram“. Šios programos dažnai teikia papildomos analizės apie jūsų „Instagram“ paskyrą. Kai kurios populiarios parinktys:

1 veiksmas : atsisiųskite programą, pvz., „ Sekėjai ir nesekamieji “, „ FollowMeter “ arba „ Folers Tracker “.
2 veiksmas : prisijunkite naudodami savo „Instagram“ kredencialus (įsitikinkite, kad programa yra saugi ir geros reputacijos).
3 veiksmas : leiskite programai analizuoti jūsų paskyrą ir patikrinti jūsų sekėjus.
4 veiksmas : eikite į skyrių „ Nestebėti “, kad pamatytumėte, kas neseniai jūsų nebestebėjo.

Stebėkite savo sekėjų skaičių laikui bėgant

Norintiems sekti nesekėjus ilgesnį laiką, gali būti naudinga stebėti sekėjų skaičių. Štai kaip:

1 veiksmas : reguliariai tikrinkite ir užsirašykite savo sekėjų skaičių.
2 veiksmas : palyginkite savo sekėjų skaičių kiekvieną dieną arba savaitę su savaite.
3 veiksmas : jei pastebite reikšmingą sumažėjimą, galite ištirti, kas dingo, palyginę savo stebėtojų sąrašą laikui bėgant.

Išvada

Nors „Instagram“ tiesiogiai nerodo, kas jūsų nebesekė, yra keletas būdų, kaip sužinoti. Nesvarbu, ar norite rankinio metodo, ar trečiųjų šalių programų, svarbu stebėti paskyrą, kad geriau suprastumėte savo auditoriją. Būkite atsargūs naudodami išorinius įrankius ir visada teikite pirmenybę paskyros saugumui.

žmonių, kurie išeina iš telefono

Ne, „Instagram“ nesiunčia pranešimų, kai kas nors jūsų nebestebės. Turite rankiniu būdu patikrinti savo sekėjų sąrašą arba naudoti trečiosios šalies programą.

Kai kurios trečiųjų šalių programos yra geros reputacijos ir saugios, tačiau kitos gali kelti pavojų saugumui. Visada patikrinkite atsiliepimus, įsitikinkite, kad programa turi tvirtą privatumo politiką ir būkite atsargūs teikdami prisijungimo duomenis.

Taip, galite rankiniu būdu sekti nesekėjus reguliariai tikrindami savo sekėjų sąrašą ir lygindami jį su ankstesniais stebėtojais. Tačiau tai gali užtrukti daug laiko, ypač paskyroms, kuriose yra daug sekėjų.