Kaip užmegzti grupės pokalbį „Snapchat“: žingsnis po žingsnio vadovas

Sukurti 17 rugsėjo, 2024
snapchat

„Snapchat“ yra plačiai žinomas dėl novatoriško požiūrio į pranešimų siuntimą ir bendrinimą socialiniuose tinkluose. Viena iš naudingiausių funkcijų yra galimybė kurti grupinius pokalbius, leidžiančius vartotojams bendrauti su keliais draugais vienoje vietoje. Nesvarbu, ar tai būtų planų kūrimas, ryšių palaikymas ar žiniasklaidos dalijimasis, bet kuriam aistringam vartotojui būtina žinoti, kaip užmegzti grupinį pokalbį „Snapchat“. Šiame straipsnyje apžvelgsime nuoseklų grupės pokalbio kūrimo procesą, kartu su kai kuriais patarimais, kaip pagerinti grupės pranešimų siuntimo patirtį.

Kaip pradėti grupės pokalbį „Snapchat“.

Sukurti grupės pokalbį „Snapchat“ yra paprasta ir tai galima padaryti vos keliais bakstelėjimais. Pirmiausia atidarykite programą ir eikite į draugų sąrašą, braukdami dešinėn fotoaparato ekrane. Tada bakstelėkite piktogramą „Pokalbiai“ viršutiniame dešiniajame ekrano kampe. Atsiras naujas ekranas, kuriame galėsite pasirinkti draugus, kuriuos norite įtraukti į grupės pokalbį. Pasirinkę norimus kontaktus, apačioje spustelėkite „Pokalbiai“ ir jūsų grupės pokalbis bus paruoštas!

Grupinio pokalbio pritaikymas

Sukūrę grupę galite tinkinti ją pagal savo pageidavimus. Pokalbio lango viršuje bakstelėkite grupės pavadinimą, kad jį pakeistumėte. Taip pat galite pridėti grupės bitmoji, nustatyti temą ar net nutildyti pranešimus, jei pokalbis tampa per gyvas. Šis tinkinimo lygis leidžia lengvai sekti įvairius grupinius pokalbius, nesvarbu, ar jie skirti šeimai, draugams ar darbui.

Grupinių pokalbių funkcijų naudojimas

„Snapchat“ grupės pokalbiuose yra daugybė funkcijų. Galite siųsti įprastus momentinius vaizdus, vaizdo įrašus ir balso pastabas grupei ir netgi naudoti žinomus programos filtrus. Kita smagi funkcija yra grupės istorija, kuri leidžia visiems nariams prisidėti prie bendros istorijos. Šios istorijos matomos tik grupės nariams, sukuriant intymesnę erdvę dalintis akimirkomis.

Grupės narių ir leidimų valdymas

Svarbu žinoti, kaip valdyti grupės narius kaip grupės kūrėją. Galite lengvai pridėti arba pašalinti žmones iš pokalbio. Norėdami tai padaryti, bakstelėkite grupės pavadinimą viršuje, tada bakstelėkite „Pridėti narių“ arba pasirinkite nario vardą ir pasirinkite „Pašalinti iš grupės“. „Snapchat“ taip pat automatiškai ištrina neaktyvius grupės pokalbius po 24 valandų be veiklos, todėl įsitikinkite, kad pokalbis tęsiasi!

Išvada

Dabar, kai žinote, kaip užmegzti grupinį pokalbį „Snapchat“, galite mėgautis dinamiškesniais ir interaktyvesniais pokalbiais su draugais ir šeima. Grupiniai pokalbiai yra patogus būdas planuoti įvykius, dalytis turiniu ar tiesiog palaikyti ryšį realiuoju laiku. Su smagiomis tinkinimo funkcijomis ir sklandžiomis žinučių siuntimo galimybėmis „Snapchat“ daro grupinį bendravimą kuo patrauklesnį.

snapchat

Taip, bet kuriuo metu galite pavadinti arba pervardyti grupės pokalbį. Tiesiog pokalbio lango viršuje bakstelėkite grupės pavadinimą ir jums bus suteikta galimybė pakeisti pavadinimą į bet ką, kas jums patinka.

„Snapchat“ leidžia grupiniame pokalbyje dalyvauti iki 100 narių. Dėl to jis idealiai tinka didesniems susibūrimams, renginių planavimui ar net klasės diskusijoms, kai keli žmonės turi palaikyti ryšį vienu metu.

Taip, bet kuriuo metu galite išeiti iš grupės pokalbio. Norėdami išeiti iš grupės pokalbio, ekrano viršuje bakstelėkite grupės pavadinimą, slinkite žemyn ir pasirinkite „Palikti grupę“. Išėję iš tos grupės nebegausite jokių pranešimų ar pranešimų.